toate categoriile

Acasă>Produse>Simulatoare de baterii

202305050944224933
202305050944309776
202305050944434152
202305050944523371
202305050945000402
Simulator de baterie multicanal de înaltă precizie seria N8331
Simulator de baterie multicanal de înaltă precizie seria N8331
Simulator de baterie multicanal de înaltă precizie seria N8331
Simulator de baterie multicanal de înaltă precizie seria N8331
Simulator de baterie multicanal de înaltă precizie seria N8331

Simulator de baterie multicanal de înaltă precizie seria N8331


N8331 este un simulator de baterie programabil cu putere redusă, multicanal și de înaltă precizie. De asemenea, poate fi folosit ca sursă de alimentare DC multicanal de mare precizie. N8331 independent acceptă până la 24 de canale. Fiecare canal este izolat. Utilizatorii pot seta tensiunea și curentul pentru fiecare canal pe software-ul de aplicație standard NGI, care este ușor de utilizat și poate satisface nevoile mediilor de testare cu mai multe canale, multi-parametri și complexe. Aplicația software N8331 acceptă operarea în loturi multicanal. Pot fi afișate date și grafice pentru fiecare canal. În același timp, sunt acceptate funcțiile de analiză a datelor și raportare.

Distribuiți către:
Caracteristici principale

Gama de tensiune: 0-5V/0-6V

Precizia tensiunii: 0.6 mV

Zgomot de ondulare de tensiune ≤2mVrms

Un singur dispozitiv cu până la 24 de canale, fiecare canal izolat

Software de aplicație profesional, cu analiză și raport de date

Current range: 0-1A/0-2A/0-3A

Măsurarea curentului de nivel μA

Port LAN și interfață RS485

Câmpuri de aplicație

Test BMS/CMS pentru vehicule cu energie nouă, UAV și stocare de energie

Cercetare și dezvoltare și producție de electronice portabile de consum, cum ar fi telefoanele mobile, căștile Bluetooth etc.

Calibrarea dispozitivului de achiziție a tensiunii, cum ar fi monitorul de tensiune al celulei de combustibil


Funcții și avantaje

Integrare ultra-înaltă, un singur dispozitiv cu până la 24 de canale

Seria N8331 adoptă un șasiu standard de 19 inchi 2U, cu până la 24 de canale într-un singur dispozitiv. Fiecare canal este izolat. Un dispozitiv poate suporta simultan testul cu 24 de stații, ceea ce reduce foarte mult instrumentele utilizate și îmbunătățește eficiența testului.

下载

Măsurarea curentului de nivel μA, care susține curentul static și testul parametrilor de protecție

Seria N8331 are precizie și rezoluție ridicate. Rezoluția actuală este de până la 0.1μA. Rezoluția tensiunii este de până la 100μV. În modul de așteptare, există încă curent de nivel μA în componenta electronică. Rezoluția de curent ultra-înaltă poate testa curentul static. Între timp, rezoluția de 100μV poate satisface cererea ridicată a testului parametrilor de protecție a plăcii de încărcare și descărcare.


Conexiune în serie disponibilă pentru a simula starea de funcționare a acumulatorului

Când simulează mai multe șiruri de celule de baterie, N8331 acceptă conexiunea mai multor dispozitive în modul serial. Utilizatorii pot realiza controlul de la distanță și alte teste automate pe software-ul aplicației.

下载 (1)

Sens cu patru fire pentru a asigura acuratețea măsurării

Pentru a asigura o măsurare precisă a tensiunii, N8331 adoptă o conexiune la sistem cu patru fire, adică două fire sunt utilizate pentru ieșirea tensiunii, iar celelalte două utilizate pentru măsurarea directă a tensiunii DUT. Pierderea de tensiune cauzată de rezistența plumbului de la N8331 la DUT poate fi eliminată prin detectarea cu patru fire.

下载 (2)

Aplicație - Test BMS

Introducere sistem

BMS (sistem de management al bateriei) este un dispozitiv folosit pentru a efectua monitorizarea siguranței și gestionarea eficientă a pachetelor de baterii și pentru a îmbunătăți eficiența serviciului bateriei. Pentru vehiculele electrice, BMS poate controla în mod eficient încărcarea și descărcarea acumulatorului, ceea ce poate crește kilometrajul de anduranță, poate prelungi durata de viață, poate reduce costul de funcționare și poate asigura siguranța și fiabilitatea acumulatorului de putere. BMS a devenit una dintre componentele de bază esențiale ale vehiculelor electrice. Pentru a asigura funcționarea corectă, este necesar să testați BMS cuprinzător.

下载

Arhitectura sistemului

Platforma de testare NGI BMS adoptă designul modular. Se compune din simulator de baterie de înaltă precizie, unitate de simulare a temperaturii, unitate de simulare a curentului de încărcare și descărcare, sursă de alimentare de înaltă tensiune, unitate de detectare IO, unitate de detectare a izolației, semnal BMS și unitate de detectare pornit/oprit, unitate de comunicare CAN, sistem de control software, etc. Sistemul poate oferi personalizare pe șirurile de baterii Li-on în funcție de nevoile clienților și poate genera rapoarte de date. Sistemul este foarte integrat, convenabil și eficient, susținând extinderea și upgrade-ul.


Articole de testare

下载 (15)

Baza de date
Anchetă

Categorii fierbinți