toate categoriile

Acasă>Produse>Încărcări electronice DC

1
2
3
4
5
6
Seria N69200 Încărcare electronică DC programabilă de înaltă performanță și putere mare
Seria N69200 Încărcare electronică DC programabilă de înaltă performanță și putere mare
Seria N69200 Încărcare electronică DC programabilă de înaltă performanță și putere mare
Seria N69200 Încărcare electronică DC programabilă de înaltă performanță și putere mare
Seria N69200 Încărcare electronică DC programabilă de înaltă performanță și putere mare
Seria N69200 Încărcare electronică DC programabilă de înaltă performanță și putere mare

Seria N69200 Încărcare electronică DC programabilă de înaltă performanță și putere mare


Seria N69200 este o sarcină electronică DC programabilă de înaltă performanță, de înaltă putere, cu fiabilitate ridicată, precizie ridicată și multifuncțională. Seria N69200 are trei specificații de tensiune: 150V, 600V și 1200V. Un șasiu standard de 19 inchi 3U poate avea până la 6 kW. Acceptă controlul paralel și poate realiza extinderea puterii prin master+master și master+slave. N69200 acceptă trei intervale de tensiune, curent, putere și rezistență și oferă măsurare de înaltă precizie, ceea ce face ca intervalul de testare să fie mai larg decât o singură unitate.

Distribuiți către:
Caracteristici principale
 • Putere de intrare autonomă: 2~60kW, densitate mare de putere 3U/6kW 

 • Voltage range: 0~150V/0~600V/0~1200V 

 • Interval de curent: până la 2500A 

 • CV, CC, CP, CR trei intervale, domeniu larg de măsurare 

 • Precizia măsurării curentului: 0.04%+0.04% FS 

 • Precizia măsurării tensiunii: 0.015%+0.015% FS 

 • Capacitatea de încărcare a puterii de 1.6 ori într-un timp scurt (<3s) 

 • Viteză reglabilă a buclei CV, care se potrivește cu diferite surse de alimentare 

 • Rata de eșantionare tensiune/curent: până la 500 kHz 

 • Sprijină controlul paralel și realizează extinderea puterii prin master+master, master+slave

 • Sprijină testul SEQ, testul de descărcare, testul de încărcare, testul OCP/OPP și simularea de scurtcircuit

 • Moduri de operare: CC, CV, CP, CR, CV+CC, CR+CC, CV+CR, CP+CC 

 • Sprijină ieșirea de monitorizare curentă, intrare de programare externă, intrare de declanșare externă și intrare de programare cu undă sinusoidală de 10 kHz 

 • Mod dinamic de mare viteză de 30 kHz, funcție de măturare a frecvenței dinamice 

 • Măsurarea timpului, precizia măsurării timpului de creștere/cădere: 10μs 

 • Test de încărcare a formei de undă arbitrară (Opțional), undă sinusoidală de până la 20 kHz, care acceptă importul unității flash USB

 • Test de rezistență în serie echivalentă (ESR) (Opțional) 

 • Funcție de pornire/oprire moale, funcție de protecție împotriva oscilațiilor curente

 • Protecție multiplă: OCP, OVP, OPP, OTP și detectarea conexiunii inverse 

 • Sprijină 100 de grupuri de parametri care urmează să fie salvati și rechemați rapid 

 • LAN/RS232/CAN ca interfață standard, GPIB ca interfață opțională 

 • Sprijină funcția de urmărire a punctului de putere maximă MPPT


Câmpuri de aplicație
 • Noi domenii energetice, cum ar fi stivele și motoarele de celule de combustie, bateriile cu litiu, supercondensatoarele, modulele fotovoltaice etc.

 • Sursă de alimentare CC de mare putere, cum ar fi sursa de alimentare industrială, sursa de alimentare pentru server, sursa de alimentare pentru comunicații etc.

 • Produse electronice de alimentare, cum ar fi sursa de alimentare UPS, convertor DC-DC, încărcător de bord etc.

 • Sursă de alimentare, cum ar fi grupul electrogen, sistemul de stocare a energiei, grămadă de încărcare DC etc.

 • Dispozitive DC de mare putere, cum ar fi contactoare/relee, accesorii auto de înaltă tensiune etc.

Funcții și avantaje

3U/6kW, densitate de putere ultra-înalta

N69200 este proiectat cu o densitate mare de putere. Puterea șasiului 19U de 3 inchi poate fi de până la 6 kW. Volumul și greutatea sunt jumătate din încărcăturile electronice tradiționale. În comparație cu încărcăturile electronice tradiționale cu aceeași putere, N69200 este mai mic ca dimensiune și mai ușor.

1

Conexiune în paralel pentru prelungirea puterii

N69200 acceptă conexiunea paralelă. Atunci când puterea de sarcină trebuie crescută, modelele cu aceeași specificație de tensiune pot fi conectate în paralel (master + master, master + slave) pentru a obține curentul și puterea necesare. Când folosesc N69200, utilizatorii trebuie doar să seteze curentul pe master. Curentul slave va fi distribuit automat, ceea ce simplifică etapele de operare.

2

Moduri de operare multiple

N69200 acceptă patru moduri de lucru normale: CC, CV, CP și CR. Pentru a face față schimbării caracteristicilor de sarcină în procesul de testare propriu-zis, N69200 a fost dezvoltat și cu patru moduri de lucru combinate CV+CC, CR+CC, CV+CR, CP+CC. De exemplu, CR+CC este potrivit pentru testul de pornire al sursei de alimentare pentru a preveni protecția la supracurent atunci când sursa de alimentare este pornită. CV+CR poate înlocui aplicația de setare a punctului Von. CV+CC poate simula procesul de tranziție a modului de lucru al încărcării bateriei. Utilizatorii pot alege diferite moduri de lucru pentru testare în funcție de situația lor reală.

3

Mod dinamic de mare viteză, cu frecvență dinamică

N69200 are un mod dinamic de mare viteză. Caracteristicile dinamice ale sursei de alimentare CC pot fi testate prin simularea comportamentului de sarcină dinamică a sursei de alimentare prin modul dinamic. N69200 oferă o frecvență dinamică și un mod dinamic programabil de până la 30 kHz, incluzând dinamica curentului constant CCD, dinamică a tensiunii constante CVD, dinamică a rezistenței constante CRD și dinamică a puterii constante CPD. Modul de încărcare dinamic programabil permite setarea intervalului înalt/jos, a ratei de ridicare/scădere, a lățimii impulsului și a modului de funcționare. Rata de eșantionare a tensiunii și a curentului a modului de măsurare a frecvenței dinamice este de 500 kHz. Acceptă modificarea liniară a frecvenței curentului de sarcină. Frecvența este de până la 30 kHz. Acest mod poate măsura tensiunea de vârf Vpk+, tensiunea de vale Vpk- și punctele de frecvență de apariție ale DUT în timpul procesului de schimbare a frecvenței dinamice a sarcinii.

4

Test de încărcare și descărcare

Utilizatorii pot seta diferite condiții pe panoul frontal pentru a satisface cerințele lor de testare. De exemplu, când tensiunea bateriei este mai mică decât tensiunea inițială, contorul intern N69200 va începe să conteze. Contorul va înceta să funcționeze până când tensiunea bateriei scade la tensiunea de întrerupere.

5

Test OCP (protecție la supracurent).

În timpul testului OCP, N69200 se va încărca în modul CC și va verifica dacă tensiunea DUT este mai mică decât tensiunea de întrerupere. Dacă este mai mic, N69200 va înregistra curentul de încărcare actual ca rezultat al testului și va închide intrarea pentru a opri testul. Dacă tensiunea DUT este mai mare decât tensiunea de întrerupere, N69200 va crește curentul de încărcare până când tensiunea DUT este mai mică decât tensiunea de întrerupere sau atinge valoarea Max. curent de încărcare.

6

Test de rezistență în serie echivalentă (ESR) (opțional)

ESR este un parametru principal al bateriei sau supercapacitorului. Seria N69200 oferă o funcție profesională de măsurare ESR, care poate suporta mai multe standarde de măsurare și are avantajele rezultatelor precise și ale rezultatelor repetate stabile.

7

Baza de date
Anchetă

Categorii fierbinți