toate categoriile

Acasă>Produse>Încărcări electronice DC>Încărcare electronică DC de mare putere cu un singur canal seria N6900

N6900 Global Events
N6900 Global Events
N6900 Global Events
N6900 Global Events
N6900 Global Events
N6900 Global Events
Încărcare electronică DC de mare putere cu un singur canal seria N6900
Încărcare electronică DC de mare putere cu un singur canal seria N6900
Încărcare electronică DC de mare putere cu un singur canal seria N6900
Încărcare electronică DC de mare putere cu un singur canal seria N6900
Încărcare electronică DC de mare putere cu un singur canal seria N6900
Încărcare electronică DC de mare putere cu un singur canal seria N6900

Încărcare electronică DC de mare putere cu un singur canal seria N6900


Seria N6900 este dezvoltată pe baza anilor de experiență ai NGI în testarea sursei de alimentare, baterie, generator și supercondensator. Este cu precizie ridicată, fiabilitate ridicată și performanță la costuri ridicate.

În conformitate cu caracteristicile sarcinilor electronice DC de înaltă tensiune și putere cu structuri complexe, medii de operare dure, cerințe de înaltă fiabilitate și întreținere incomodă, NGI a realizat o serie de optimizări bazate pe tehnologia internațională avansată.

Distribuiți către:
Caracteristici principale

Gama de putere: 0-51kW

●Voltage range: 0-120V/0-600V/0-1000V/0-1200V

●Interval de curent: 0-2000A

●Moduri de operare: CC/CV/CR/CP

●Capacitate de încărcare tranzitorie la supra-putere

●Funcția CR/CP suportată de hardware

●Precizie tensiune/curent: 0.05%+0.05%FS

● Test de încărcare, test de descărcare și test OCP

●Rata de creștere și scădere editabilă

●Simulare scurtcircuit

●Funcție programabilă de testare a secvenței (SEQ), până la 100 de fișiere de secvență de grupuri, până la 50 de pași per fișier

●Von/Voff editabil

●Protecție MOS cuprinzătoare

●Protecție multiplă: OCP, OVP, OTP, OPP și avertizare de polaritate inversă

●Interfață de programare analogică (APG), interfață de monitorizare curentă și funcție de declanșare la distanță/locală

●Interfețe de comunicație multiple: LAN/RS232/CAN

Câmpuri de aplicație

● Generator
● Stație de încărcare
● Alimentare industrială/server
● Alimentare de comunicare
● Acumulator
● Modul condensator
● Releu de curent ridicat
● Sistem de stocare a energiei

Funcții și avantaje

Design de înaltă fiabilitate
Seria N6900 are un circuit cuprinzător de protecție MOS. Indiferent cât de mult MOS este deteriorat, acesta nu va provoca scurtcircuit între polaritatea pozitivă și negativă sau polaritatea pozitivă și circuitul de control. Deteriorarea unor MOS nu accelerează deteriorarea altora, care pot fi folosite continuu

Prin design distribuit, este ușor să înlocuiți sau să adăugați module de alimentare și este convenabil pentru întreținere și extinderea puterii.

N6900 este proiectat cu circuit de limită de putere și are un răspuns rapid, ceea ce poate preveni deteriorarea sarcinii din cauza supraalimentării.

N6900 adoptă tehnologia de ecranare, care are o adaptabilitate largă la mediul dur de testare și îmbunătățește capacitatea anti-interferență.

Sarcină electronică DC de mare putere distribuită seria N6900

Simulare de scurtcircuit
Seria N6900 acceptă două moduri de scurtcircuit: manual și blocare.

Manual: N6900 va fi scurtcircuitat atunci când este apăsat butonul Short. Se va opri scurtcircuitul atunci când butonul este eliberat. Modul manual este potrivit pentru depanare sau cercetare și dezvoltare, evitând accidentele de măsurare din cauza funcționării greșite.

Blocare: N6900 va continua să scurtcircuiteze când este apăsat butonul Scurt. Se va opri scurtcircuitul atunci când butonul este apăsat din nou. Modul de blocare este potrivit pentru testul de scurtcircuit de lungă durată.

Modul dinamic

Seria N6900 oferă trei opțiuni pentru dinamică: continuu, comutator și impuls. Rata dinamică este de până la 20 kHz și poate fi reglabilă. Această funcție este adesea folosită pentru a testa performanța tranzitorie a sursei de alimentare, performanța de protecție a plăcii de protecție a bateriei și încărcarea impulsului bateriei.

图片微 信 截图 _20220621135222

图片


Capacitate de încărcare tranzitorie la supra-putere

În aplicațiile tranzitorii de mare putere, utilizatorii nu trebuie să selecteze modele în funcție de Max. putere. Luați, de exemplu, simularea de pornire a motorului de curent continuu. Puterea tranzitorie la pornire este de obicei de câteva ori mai mare decât puterea nominală. De asemenea, poate testa performanța de suprasarcină tranzitorie a surselor de alimentare și descărcarea tranzitorie de mare putere a bateriilor de putere.

Viteza de feedback reglabilă a buclei CV

Sunt necesare viteze diferite de răspuns la tensiune în diferite aplicații de putere. Atunci când sarcina electronică nu se potrivește cu sursa de alimentare în viteza de răspuns, aceasta va reduce precizia măsurării și chiar va cauza testul nereușit. Atât pe ecranul LCD, cât și pe software-ul de aplicație, N6900 oferă trei opțiuni pentru viteza de răspuns la tensiune: mare, medie și scăzută, care se pot potrivi cu diverse surse de alimentare. Nu numai că poate îmbunătăți eficiența testului, dar poate și reduce costurile.

图片

Funcție de testare automată

Testul automat poate fi folosit pentru a simula forma de undă. Această funcție poate îmbunătăți eficiența testului și poate fi obținută prin funcția SEQ din meniu. Este acceptată editarea a până la 100 de fișiere secvențe. Fiecare fișier poate suporta 50 de pași.

图片

Test OCP (protecție la supracurent).

În timpul testului OCP, N6900 se va încărca în modul CC și va verifica dacă tensiunea DUT este mai mică decât tensiunea de întrerupere. Dacă este mai mic, N6900 va înregistra curentul de încărcare actual ca rezultat al testului și va închide intrarea pentru a opri testul. Dacă tensiunea DUT este mai mare decât tensiunea de întrerupere, N6900 va crește curentul de încărcare până când tensiunea DUT este mai mică decât tensiunea de întrerupere sau atinge valoarea Max. curent de încărcare.

图片

Interfețe externe

Programare externă

Utilizatorii pot controla tensiunea și curentul de sarcină prin intermediul unei intrări analogice externe. Intrarea de 0-10V prin interfața de programare externă corespunde ieșirii 0-scală completă pe sarcină.

图片

Monitorizare curentă

Ieșirea analogică 0-10V la terminalul de ieșire de monitorizare a curentului corespunde cu curentul 0-scală completă. Utilizatorii pot folosi un voltmetru sau un osciloscop pentru a monitoriza variația curentului.

图片

Test de rezistență în serie echivalentă (ESR) (opțional)

ESR este un parametru principal al bateriei sau supercapacitorului. Seria N6900 oferă o funcție profesională de măsurare ESR, care poate suporta mai multe standarde de măsurare și are avantajele rezultatelor precise și ale rezultatelor repetate stabile.

Funcția de măsurare ESR absoarbe curent de la DUT în modul CC. Când curentul se modifică, circuitul de detectare a rezistenței interne NGI poate captura cu precizie căderea de tensiune a DUT și poate calcula valoarea ESR.

Test de încărcare și descărcare
Utilizatorii pot seta diferite condiții pe panoul frontal pentru a satisface cerințele lor de testare. De exemplu, când tensiunea bateriei este mai mică decât tensiunea inițială, contorul intern N6900 va începe să conteze. Contorul va înceta să funcționeze până când tensiunea bateriei scade la tensiunea de întrerupere.

Sarcină electronică DC de mare putere distribuită seria N6900

Sarcină electronică DC de mare putere distribuită seria N6900

Baza de date
Anchetă

Categorii fierbinți