toate categoriile

Acasă>Produse>Încărcări electronice DC

1
2
3
4
5
6
Încărcare electronică DC de înaltă performanță seria N61100
Încărcare electronică DC de înaltă performanță seria N61100
Încărcare electronică DC de înaltă performanță seria N61100
Încărcare electronică DC de înaltă performanță seria N61100
Încărcare electronică DC de înaltă performanță seria N61100
Încărcare electronică DC de înaltă performanță seria N61100

Încărcare electronică DC de înaltă performanță seria N61100


Seria N61100 este o sarcină electronică programabilă DC multicanal, cu fiabilitate ridicată, integrare ridicată, performanță la costuri ridicate și caracteristici complete. Este adaptat pentru aplicații integrate, oferind viteză mare de răspuns la comunicare și stabilitate ridicată. Seria N61100 are dimensiunea 19U de 3 inchi, până la 12 canale și acceptă interfețe de comunicație LAN, RS232 și RS485. În majoritatea aplicațiilor integrate, seria N61100 poate înlocui încărcăturile electronice independente de putere redusă și poate economisi costuri mari pentru utilizatori.

Distribuiți către:
Caracteristici principale
 • Voltage range: 0~80V/0~150V/0~600V

 • Interval de curent: 0~120A 

 • Integrare ridicată, un singur dispozitiv de până la 12 canale 

 • Domeniu dublu de măsurare pentru modul CC, CV, CP, CR 

 • 8 tipuri de moduri de testare: CC,CV,CR,CP,CV+CC,CV+CR,CR+CC,CP+CC

 • Test de efect de sarcină, măturare dinamică, măsurare a timpului, test de descărcare

 • Sprijină funcția de simulare a luminii LED

 • Mod de testare OCP/OVP/OPP

 • Test de secvență (SEQ), test automat, Von/Voff, simulare de scurtcircuit

 • Interfete de comunicatie: LAN, RS232, RS485

Câmpuri de aplicație
 • Test de alimentare cu energie scăzută, cum ar fi puterea AC/DC, convertorul DC/DC, puterea LED, puterea de comunicare etc.

 • Testarea cablajului auto, conectorului, siguranței, releului, BEC (Bussed Electrical Center)

 • Testul de descărcare al bateriei cu litiu, al acumulatorului etc.

Funcții și avantaje

Integrare ultra-înaltă, un singur dispozitiv cu până la 12 de canale

Sarcina electronică DC seria N61100 acceptă până la 12 canale într-un singur dispozitiv. Fiecare canal este izolat electric. Poate fi controlat separat și, de asemenea, poate fi controlat până la 120 de canale în același timp. Integrarea ultra-înaltă în aplicațiile sistemelor de testare batch multi-canal reduce costurile de testare și ocuparea instrumentelor pentru utilizatori. Combinată cu o viteză de citire de până la 5 ms, eficiența testului poate fi mult îmbunătățită.

11

Moduri de operare multiple

Seria N61100 nu numai că acceptă patru moduri de bază CC, CV, CP și CR, dar acceptă și patru moduri de lucru combinate CV+CC, CR+CC, CV+CR, CP+CC. Modul CR+CC este potrivit pentru testul de pornire a sursei, prevenind protecția la supracurent în timpul pornirii. Modul CV+CR poate înlocui funcția Von. Modul CV+CC poate simula procesul de conversie a modului de lucru al încărcării bateriei. Utilizatorii pot selecta diferite moduri de operare în funcție de aplicația lor de testare.

2

Simularea luminii LED pentru a testa puterea de conducere a LED-urilor

Sarcina electronică are funcție de simulare a luminii LED. După cum se arată în figură, circuitul echivalent LED trebuie să conecteze rezistența Rd cu sursa de tensiune Vf în serie. Curba sa IV este echivalentă cu tangenta curbei IV neliniare a LED-ului real la punctul de operare (Vo, Io).

3

În modul LED, utilizatorii trebuie să seteze trei parametri pentru a simula starea reală de încărcare a luminii LED, inclusiv curentul de ieșire nominal al puterii de antrenare a LED-ului, tensiunea de funcționare a LED-ului și coeficientul de rezistență.

Test OCP (protecție la supracurent).

În timpul testului OCP, N61100 se va încărca în modul CC și va verifica dacă tensiunea DUT este mai mică decât tensiunea finală. Dacă este mai mic, N61100 va înregistra curentul de încărcare actual ca rezultat al testului și va închide intrarea pentru a opri testul. Dacă tensiunea DUT este mai mare decât tensiunea de capăt, N61100 va crește curentul de încărcare până când tensiunea DUT este mai mică decât tensiunea de capăt sau ajunge la Max. curent de încărcare.

4

Baza de date
Anchetă

Categorii fierbinți