toate categoriile

Acasă>Produse>Seria de teste de supercondensatori

202305241137497133
202305241137539622
202305241137590872
202305241138029797
202305241138077278
202305241138132278
Tester de capacitate și DCIR pentru modulul supercondensator distribuit seria N5831
Tester de capacitate și DCIR pentru modulul supercondensator distribuit seria N5831
Tester de capacitate și DCIR pentru modulul supercondensator distribuit seria N5831
Tester de capacitate și DCIR pentru modulul supercondensator distribuit seria N5831
Tester de capacitate și DCIR pentru modulul supercondensator distribuit seria N5831
Tester de capacitate și DCIR pentru modulul supercondensator distribuit seria N5831

Tester de capacitate și DCIR pentru modulul supercondensator distribuit seria N5831


Seria N5831 este dezvoltată special de NGI pentru cercetare și dezvoltare și producția de module de supercondensator. N5831 oferă măsurători precise pentru parametrii electrici, cum ar fi capacitatea de încărcare, capacitatea de descărcare, încărcarea DCIR, descărcarea DCIR, eficiența conversiei energiei, ciclul de viață etc. De asemenea, acceptă mai multe metode de testare, ceea ce permite utilizatorilor să selecteze în funcție de nevoile lor.

Aplicația software pentru PC N5831 acceptă personalizarea. Utilizatorii pot personaliza fișierele de testare conform procedurii de testare. Rezultatele testelor pot fi stocate în baza de date șiexportate în formatele Excel și JPG.

Distribuiți către:
Caracteristici principale

●Interval de tensiune: 0-200V

●Interval de curent: 0- 1200A

●Viteza de tranzitie de la CV la CC pana la 1ms

● Precizie mare de măsurare

●Proces de testare definit de utilizator

●Procedura de testare editabilă pentru a îmbunătăți eficiența configurației

●Rata de eșantionare de până la 1 ms

●Suport diferite metode de testare DCIR

● Funcție de sortare setabilă pentru diferite specificații

●Șasiu standard de 19 inchi

Câmpuri de aplicație

Cercetare și dezvoltare, producție și inspecție de calitate a supercondensatorului

●Cercetare material supercondensator

●Alte domenii legate de supercondensator

Funcții și avantaje

Diverse modele și specificații pentru a satisface diferite nevoi

1) Gama de tensiune: 0-200V, interval de curent: 0-1200A, interval de putere: 0-200kW.

2) Design modular, personalizare a puterii disponibilă.

3) Diverse dispozitive de testare și gamă de putere acoperită pe scară largă pentru a susține atât testul celulelor, cât și al modulelor.

4) Precizie de ieșire de tensiune: 0.05%, precizie de ieșire de curent: 0.05%.


Eșantionare de înaltă frecvență pentru a îmbunătăți acuratețea măsurătorilor

Rata de eșantionare a tensiunii și a curentului este de până la 1 ms. Rata mare de eșantionare oferă fezabilitate pentru calculul precis al capacității.


Diverse dispozitive de testare pentru a satisface diferite cerințe de testare

Seria N5831 oferă patru tipuri opționale de dispozitive de testare. Tipul pumnului este un dispozitiv universal, potrivit pentru diferite baterii cilindrice. Al doilea tip este clema de crocodil, potrivită pentru cercetare științifică (inclusiv pentru echipamente cu curent ridicat). Orice baterie cu formă specială în scop de cercetare poate fi fixată prin scoaterea electrozii de încărcare și descărcare și electrozii de măsurare. Al treilea tip este textura specială pentru bateriile polimerice. Al patrulea tip este textura specială pentru bateriile buton.


Răspuns rapid în timpul încărcării până la descărcare

N5831 este proiectat cu un circuit de precizie pentru a asigura o tranziție de încărcare și descărcare rapidă și precisă. În timpul procesului de încărcare, nu există o supraîncărcare în timpul încărcării CC, care se transformă în încărcare CV, ceea ce poate proteja DUT-ul de a fi deteriorat.

N5831 are caracteristicile unei tranziții fără întreruperi de la încărcarea CV la încărcarea CC și o rată de eșantionare de până la 1 ms, care poate îndeplini cerințele de testare QC/T 741, metoda în șase pași și metoda de încărcare până la descărcare pentru DCIR.

下载

Măsurare cu patru electrozi pentru a reduce eroarea de măsurare

Dispozitivele de testare furnizate sunt cu 4 electrozi. Doi electrozi de ieșire sunt utilizați pentru a furniza curent de testare, iar doi electrozi de măsurare sunt utilizați pentru a măsura tensiunea bateriei. Măsurarea cu mai mulți electrozi nu numai că îmbunătățește acuratețea măsurării, dar susține și testul cu electrozi de referință, care este potrivit pentru cercetarea materialelor electrozilor.


Achiziție de temperatură pe mai multe canale

Seria N5831 acceptă achiziția de temperatură pe 16 canale, care este potrivită pentru diferite NTC (Coeficient negativ de temperatură), satisface nevoile de monitorizare în timp real a temperaturii interne a modulului supercondensator și asigură siguranța și stabilitatea în timpul testului.


Software de aplicație

1) Software-ul N5831 adoptă un design de platformă, care permite utilizatorilor să personalizeze procesul de testare în funcție de cerințele lor.

2) Interfața de tip birou, afișarea independentă a fiecărui canal, generarea de forme de undă de tensiune și curent și afișarea rezultatelor sub formă tabelară fac acest software profesional multifuncțional și ușor de utilizat.

3) N5831 este proiectat cu circuit de limită de putere și are un răspuns rapid, ceea ce poate împiedica deteriorarea N5831 din cauza supraalimentării.

4) N5831 adoptă tehnologia de ecranare, care are o adaptabilitate largă la mediul dur de testare și îmbunătățește capacitatea anti-interferență.

下载 (1)下载 (2)


Test de capacitate

N5831 poate măsura capacitatea de încărcare și capacitatea de descărcare a supercapacitorului. Metoda de testare este următoarea: încărcați sau descărcați supercondensatorul măsurat în modul CC, înregistrați timpul și tensiunea în timpul procesului de încărcare sau descărcare și calculați capacitatea prin calcularea ratei de mișcare a tensiunii și a timpului în timpul procesului.

Utilizatorii pot alege tensiunea și timpul de calcul în funcție de diferite standarde de măsurare, cum ar fi IEC.

1687837852187

Testul DCIR

N5831 acceptă o varietate de metode de testare DCIR: multi-impuls, un singur impuls, încărcare până la descărcare, test în șase pași și test IEC, care pot satisface nevoile de testare ale majorității utilizatorilor. Tehnologia de bază NGI asigură obținerea unor rezultate extrem de precise în diferite metode de testare.

下载 (6)

Test de viață

N5831 poate măsura parametrii fizici ai supercondensatorului în timpul procesului repetat de încărcare și descărcare și poate extrage curbele de atenuare a acestuia. Analizând parametrii și curbele, utilizatorii pot obține durata de viață așteptată a supercondensatorului în diferite medii de aplicare, cicluri de încărcare și descărcare și indice de performanță în diferite etape. Rezultatele testelor de viață pot fi folosite pentru a îmbunătăți materialele, meșteșugurile, depozitarea și multe alte legături.

下载 (7)


Baza de date
Anchetă

Categorii fierbinți